APSIS' historie


Siden starten i 2001 har APSIS utviklet seg til å bli markedsledende leverandør av digitale markedsføringsløsninger i Norden. Enten det gjelder e-postmarkedsføring, automatisert markedsføring eller Lead Management kombinerer våre eksperter teknologi med erfaring og sørger for at du får den personlig tilpassede løsningen som din virksomhet trenger.

En visjonær og hans drøm


APSIS ble etablert i 2001 av den digitale markedsføringsentreprenøren Anders Frankel, som hadde en visjon om et selskap som kunne levere markedsføringsløsninger med god design til et digitalt bevisst publikum. Siden den gang har APSIS vokst til å omfatte mer enn 240 teknologiske og kreative fagfolk med over 6000 kunder på verdensbasis.

Rask organisk vekst


Den imponerende vekstkurven er ingen tilfeldighet. Unnfanget og oppfostret i MINC i Malmø, konsentrerte vi oss om å utvikle digitale markedsføringsverktøy, deriblant programvare, support og arrangementer for kunnskapsdeling – alle med et mål om å hjelpe nettmarkedsførere med å etablere sine varemerker og skape vekst i sine virksomheter.

Vekst på tvers av grenser


Etterspørselen etter APSIS økte raskt, så vi vokste snart ut av MINC-kontoret og flyttet til et større hovedkontor i Malmö. Vi åpnet vårt Stockholm-kontor i 2004, og ekspanderte til Oslo, København og Helsinki, som innen 2007 utgjorde dagens ledende nordiske forretningssteder.

Ut i verden


I mellomtiden økte antall kunder jevnt over hele verden. Hong Kong-kontoret ble åpnet i 2009 for å hjelpe den økende kundebasen i Asia-Stillehavsområdet med å realisere sitt potensial når det gjaldt nettmarkedsføring, noe som snart medførte enda et nytt kontor i Singapore. Men selv om vi er sterkt representert på den andre siden av verden har vi aldri gitt slipp på våre nordiske røtter og verdier.