About Us

Workshops som leverer handlingsbasert innsikt


APSIS-workshops er interaktive og innsiktsfulle tilbud for å ligge i forkant av de digitale markedsføringstrendene i Norden. Med erfaring fra samarbeid med mer en 4 000 kunder gir vi innsikt, reelle eksempler og strategier som gir kampanjene deres i 2020 ekstra kraft.

APSIS-workshops


  • Digital Markedsføring
  • E-handel
digital marketing workshop

Workshop om digital markedsføring


Hvordan kan du få tillit, samle inn data og skape de verdiene kundene dine ønsker? I løpet av en to timers økt presenterer vi de heteste markedsføringstrendene, deler vår seneste kunnskap om omnikanal-markedsføring og viser hvordan man kombinerer innhold og data for å gi veksten ekstra fart.

ecommerce workshop illustration

Workshop om e-handel


Det nordiske e-handelslandskapet er i rask utvikling. I denne e-handels-workshopen oppdaterer vi dere med den nyeste bransjekunnskapen, inspirerende eksempler og strategiske forskjeller i forbrukertillit og -preferanser.

Økten gir dere praktiske råd om hvordan dere kan optimalisere virksomheten deres. Med fokus på deres aktuelle situasjon vil vi enten foreta en rask analyse av tilstedeværelsen deres på nettet, eller gå gjennom de seneste resultatene deres – dersom dere er APSIS Ecom-kunde.

Andre workshops som kan passe til deres behov…


Marketing automation-workshop


Kom i gang med marketing automation ved å bygge et velkomstløp for nye kunder og abonnenter.

Personlig e-postmarkedsføring


Effektiv e-postmarkedsføring har en personlig touch. Denne workshopen hjelper deg med å legge en strategi for å sende personlig tilpassede e-poster til din målgruppe.

Konsultasjon: vi hjelper deg å lykkes


Er du klar for å maksimere din digitale markedsføring? Vårt team av dedikerte konsulenter og digitale spesialister kan finne en perfekt løsning for deg.