Konsultasjon: vi hjelper deg å lykkes


Er du klar for å maksimere din digitale markedsføring? Vårt team av dedikerte konsulenter og digitale spesialister kan finne en perfekt løsning for deg.

Våre tjenester i utdanning og konsultasjon


  • Onboarding
  • Migrasjon
  • Opplæring i APSIS One Essential
  • Workshops
  • Strategisk konsultasjon

Få en effektiv start


Onboarding

Kom raskt og enkelt i gang med vår oppstartspakke for nye kunder. Våre digitale konsulenter har et klart mål: å finne en løsning som matcher dine ambisjoner.

  • Opplæring
  • Oppfølging
  • En tilpasset e-postmal (valgfritt)

 

Bytt til APSIS One


Migrasjon

Få en smidig overgang fra din nåværende løsning hos APSIS, til den nye plattformen APSIS One. Flytt dine kundedata, oppdag de nye funksjonene i plattformen og diskuter hvordan du kan maksimere kraften i datadrevet markedsføring.

 

Lag perfekte forhold


Opplæring

Skap et team av datadrevede markedsførere ved hjelp av vår grunnopplæring i APSIS One Essential. Våre kurs er ledet av eksperter, og gir deg en introduksjon av vår plattform og dens muligheter.

 

Styrk din digitale spisskompetanse


Workshops om digital markedsføring

APSIS workshops er ekspertledede og interaktive løsninger for å ligge i forkant av den digitale markedsføringen i Norden. La deg inspirere av de seneste tips og trender innenfor innholdsmarkedsføring, performance marketing, marketing automation, utvikling av omnikanal brukeropplevelse, e-postmarkedsføring og e-handel.

Optimaliser resultatene dine


Strategisk konsultasjon

Trenger du hjelp til å overvinne tekniske hindringer? Eller bygge en sterk digital strategi, eller integrere dine datakilder? Vi har dedikerte eksperter som tar deg til neste steg i din reise mot suksess.

 

Inspirerende workshops som spisser din strategi


Marketing Automation Workshop

Marketing automation-workshop


Kom i gang med marketing automation ved å bygge et velkomstløp for nye kunder og abonnenter.

Customised  email marketing

Personlig e-postmarkedsføring


Effektiv e-postmarkedsføring har en personlig touch. Denne workshopen hjelper deg med å legge en strategi for å sende personlig tilpassede e-poster til din målgruppe.

Best practices in digital marketing

Inspirasjon til digital markedsføring


Bli inspirert av innovative løsninger og eksempler, håndplukket fra våre kunder. Denne praktiske innføringen er fylt med personlige tips og triks.

Vi lager ditt nyhetsbrev


La oss ta ansvaret for hele oppsettet av dine nyhetsbrev; fra opprettelse av brevet, til planlegging og utsendelse av det ferdige nyhetsbrevet. Alt du trenger å gjøre, er å gi oss innholdet – resten ordner vi. Bestill mer informasjon.