Konsultasjon: vi hjelper deg å lykkes


Er du klar for å maksimere din digitale markedsføring? Vårt team av dedikerte konsulenter og digitale spesialister kan finne en perfekt løsning for deg.

Våre tjenester i utdanning og konsultasjon


 • onboarding package icon
  Onboarding
 • migration package icon
  Migrasjon
 • essential training icon
  Opplæring i APSIS One Essential
 • workshops icon
  Workshops
 • strategic consultancy icon
  Strategisk konsultasjon

Få en effektiv start


Onboarding

Kom raskt og enkelt i gang med vår oppstartspakke for nye kunder. Våre digitale konsulenter har et klart mål: å finne en løsning som matcher dine ambisjoner.

 • Opplæring
 • Oppfølging
 • En tilpasset e-postmal (valgfritt)

 

Bytt til APSIS One


Migrasjon

Få en smidig overgang fra din nåværende løsning hos APSIS, til den nye plattformen APSIS One. Flytt dine kundedata, oppdag de nye funksjonene i plattformen og diskuter hvordan du kan maksimere kraften i datadrevet markedsføring.

 

Lag perfekte forhold


Opplæring

Skap et team av datadrevede markedsførere ved hjelp av vår grunnopplæring i APSIS One Essential. Våre kurs er ledet av eksperter, og gir deg en introduksjon av vår plattform og dens muligheter.

 

Finpuss dine digitale ferdigheter


Workshops

Våre workshops, ledet av eksperter, utvikler dine kunnskaper innen digital markedsføring gjennom praktiske tips og engasjerende diskusjoner om din digitale strategi.

 

Optimaliser resultatene dine


Strategisk konsultasjon

Trenger du hjelp til å overvinne tekniske hindringer? Eller bygge en sterk digital strategi, eller integrere dine datakilder? Vi har dedikerte eksperter som tar deg til neste steg i din reise mot suksess.

 

Inspirerende workshops som spisser din strategi


Marketing Automation Workshop

Marketing automation-workshop


Kom i gang med marketing automation ved å bygge et velkomstløp for nye kunder og abonnenter.

Customised email marketing

Personlig e-postmarkedsføring


Effektiv e-postmarkedsføring har en personlig touch. Denne workshopen hjelper deg med å legge en strategi for å sende personlig tilpassede e-poster til din målgruppe.

Best practices in digital marketing

Inspirasjon til digital markedsføring


Bli inspirert av innovative løsninger og eksempler, håndplukket fra våre kunder. Denne praktiske innføringen er fylt med personlige tips og triks.

Vi lager ditt nyhetsbrev


La oss ta ansvaret for hele oppsettet av dine nyhetsbrev; fra opprettelse av brevet, til planlegging og utsendelse av det ferdige nyhetsbrevet. Alt du trenger å gjøre, er å gi oss innholdet – resten ordner vi. Bestill mer informasjon.