To kvinnelige konsulenter på et kontorkontor.

Opplæring i og konsultasjon om vår plattform


Vi tilbyr workshops for nybegynnere såvel som opplæring for viderekomne i våre løsninger for digital markedsføring.

Øk dine kunnskaper om digital markedsføring


Delta på våre kurs og øk din kunnskap sammen med andre markedsførere. Vi tilbyr opplæring for både nybegynnere og viderekomne. Finn ditt nærmeste kurs i Sverige, Danmark, Norge eller Finland.

Group trainings

Fra idé til gjennomføring


Våre gruppekurs er delt i to. I den første delen diskuterer vi fremgangsmåte og kommer frem til en løsning. I andre del får du arbeide med praktiske oppgaver for å gjennomføre løsningen.

 

Free trainings

Kostnadsfritt


Våre gruppekurs er kostnadsfrie for våre kunder (maks to deltakere fra hver bedrift). Vi forbeholder oss retten til å kreve en “no show”-avgift på 160 euro per deltaker ved avlysing senere enn 48 timer før kurset starter.

 

Kommende gruppekurs


 • Consultancy
  E-post Grunnkurs
 • E-post Avansert kurs
 • Survey training
  Kurs i meningsmåling
 • event training
  Kurs i event-verktøy
 • Forms
  APSIS Forms: Grunnkurs
 • Email templates tab
  Nettbaserte grunnkurs
Utbildning i epostmarknadsföring

E-post Grunnkurs


Grunnkurset i vårt e-postverktøy gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes med utsendelsene dine. I kurset lærer du å legge inn mottakerliste og skape nyhetsbrev med det enkle drag-and-drop-verktøyet. Du lærer også å analysere resultatene av utsendelsene dine.

To kvinnelige konsulenter på et kontorkontor.

E-post Avansert kurs


I vårt avanserte e-postkurs ser vi nærmere på segmentering og demogafiske data. Vi retter fokus på hvordan du kan bli mer personlig og relevant i din e-postkommunikasjon. Lær deg å opprette filtere basert på demografiske data så vel som atferdsdata (visninger og klikk). Bruk filter på mottakerlister, rapporter og innhold for å ta e-postkommunikasjonen din til neste nivå.

 • Nye kursdatoer er på vei!
survey training

Kurs i meningsmåling


Under denne opplæringen får du vite alt du trenger å vite om vårt meningsmålingsverktøy. Under opplæringen lærer du å opprette meningsmålinger med alle typer spørsmål og svaralternativer. Dessuten lærer du å lage vilkårsstyrte spørsmål og sette opp automatiseringer som starter når respondenten avslutter meningsmålingen.

 • Nye kursdatoer er på vei!
event training

Kurs i event-verktøy


I kurset om APSIS event-verktøy lærer du å opprette et event fra start til slutt. Etter kurset vet du hvordan du lager innbydelser, setter opp påmeldingsskjemaer, sender påminnelser og oppfølgingsmail og mye mer. Vi diskuterer også håndtering av påmeldte deltakere, for eksempel hvordan innsjekking og avbooking foregår.

 • Nye kursdatoer er på vei!
Creative services team

APSIS Forms: Grunnkurs


Med APSIS Forms er det enklere enn noensinne å samle informasjonen som kreves for å skape personlig og relevant markedsføring. Under dette timelange introduksjonskurset viser vi deg blant annet hvordan du skaper egne design, velger ulike felt og publiserer skjemaet. Du får også nyttige tips om hva du bør tenke på når du lager skjemaer.

 • Nye kursdatoer er på vei!
Email design training

Nettbaserte grunnkurs


Passer det bedre å ta kurset mens du sitter hjemme eller på kontoret? Se vårt utvalg av kommende nettbaserte kurs.

 • Nye kursdatoer er på vei!

Personlig tilpasset opplæring


Vil du og teamet ditt bli bedre på et spesifikt område? Bestill en skreddersydd opplæring med våre digitale eksperter. Sammen lager vi et opplegg som møter deres behov og når deres mål.