To kvinnelige konsulenter på et kontorkontor.

Opplæring i og konsultasjon om vår plattform


Vi tilbyr workshops for nybegynnere såvel som opplæring for viderekomne i våre løsninger for digital markedsføring.

Øk dine kunnskaper om digital markedsføring


Delta på våre kurs og øk din kunnskap sammen med andre markedsførere. Vi tilbyr opplæring for både nybegynnere og viderekomne.

Fra idé til gjennomføring


Våre gruppekurs er delt i to. I den første delen diskuterer vi fremgangsmåte og kommer frem til en løsning. I andre del får du arbeide med praktiske oppgaver for å gjennomføre løsningen.

Oppdatering 17. mars 2020: Gruppetreninger vil bli holdt via nett inntil videre, på grunn av den nåværende folkehelse situasjonen.

Kostnadsfritt


Gruppekurs i våre lokaler koster kr 2000 per deltaker for våre kunder (maks to deltakere per selskap). Vi forbeholder oss retten til å kreve en “no show”-avgift ved avlysning senere enn 48 timer før kurset starter. Avbestilling skjer via din registreringsbekreftelse.

Våre onlinekurs er selvfølgelig gratis og er tilgjengelige på engelsk.

 

Kommende gruppekurs


  • E-post Grunnkurs
  • E-post Avansert kurs
  • Nettbaserte grunnkurs
Utbildning i epostmarknadsföring

E-post Grunnkurs


Grunnkurset i vårt e-postverktøy gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes med utsendelsene dine. I kurset lærer du å legge inn mottakerliste og skape nyhetsbrev med det enkle drag-and-drop-verktøyet. Du lærer også å analysere resultatene av utsendelsene dine.

Online:

To kvinnelige konsulenter på et kontorkontor.

E-post Avansert kurs


I vårt avanserte e-postkurs ser vi nærmere på segmentering og demogafiske data. Vi retter fokus på hvordan du kan bli mer personlig og relevant i din e-postkommunikasjon. Lær deg å opprette filtere basert på demografiske data så vel som atferdsdata (visninger og klikk). Bruk filter på mottakerlister, rapporter og innhold for å ta e-postkommunikasjonen din til neste nivå.

  • Nye kursdatoer er på vei!
To mennesker som deltok på Apsis E-post designtrening.

Nettbaserte grunnkurs


Passer det bedre å ta kurset mens du sitter hjemme eller på kontoret? Se vårt utvalg av kommende nettbaserte kurs.

E-post Grunnkurs

Personlig tilpasset opplæring


Vil du og teamet ditt bli bedre på et spesifikt område? Bestill en skreddersydd opplæring med våre digitale eksperter. Sammen lager vi et opplegg som møter deres behov og når deres mål.