/ Consultancy / Consultancy

Vår forpliktelse: din strategi

Er du sulten på å få bedre resultater i din digitale markedsføring? Invester i våre profesjonelle rådgivningstjenester og høst fordelene. Det går raskere enn du kanskje hadde trodd!

Få starthjelp til å lykkes

Er du usikker på hvordan du skal begynne? Din APSIS-rådgiver vil utarbeide et 15 timer langt oppstartsprogram med 3 måneders varighet for deg. Programmet omfatter de første trinnene for å legge en digital markedsføringsstrategi.

Bruk din styrke

Finn ut hva du gjør riktig og legg en detaljert strategi for din digitale markedsføring. Vårt team av strateger og tekniske eksperter er opptatt av å hjelpe deg med å nå dine mål.

Lytt til målgruppen

Det er alltid mer å lære. Be om en detaljert rapport av din digitale markedsføring i forbindelse med vår halvårlige oppfølging. Vi analyserer de viktigste faktorene som driver din målgruppe slik atl du alltid være i takt med dem.

Slik tar du det til neste nivå

Selv med våre brukervennlige teknologiske løsninger kan digital markedsføring fortsatt virke utfordrende. Enten du mangler ekstra ressurser, bransjekunnskap, eller du føler at dine e-postkampanjer kunne ha godt av litt ekstra pleie og omsorg, har vi svaret: Spør våre profesjonelle strateger og analytikere.

Invester i bedriftens suksess

Når du velger å ha våre strateger og analytikere med på laget, sender dette sterke signaler. For ditt vedkommende betyr det at du er villig til å investere i bedriftens digitale markedsføringskanaler for å oppnå en stigende vekst i avkastningen. Og for oss betyr det en forpliktelse til å bruke vår fagkunnskap til å utarbeide en unik strategi som kan hjelpe deg med å lykkes.

Ulik kompetanse med samme mål

Vårt team omfatter flere e-posteksperter, hver med sin ekspertise og sine erfaringer om digital markedsføringsstrategi. Slik kan vi garantere at du alltid får den støtten du ønsker: tekniske workshops, prosjektstyring eller hva med et inspirerende kurs?

Analyse av resultatene

Noen ganger kan selv den minste endring ha stor innvirkning. Vår analyse viser deg nøyaktig hvilke endringer du bør gjøre og hva du skal fortsette med i dine kampanjer for å oppnå best mulig resultater.

Prosjektutvikling

E-postmarkedsføring kan ikke utføres på samme måte av alle. Vi vil finne frem til og utvikle en arkitektur som egner seg for din virksomhet fra første stund, slik at du kan lykkes.

Beste praksis

Dra nytte av vår kunnskap om beste praksis innen e-postmarkedsføring i en forelesning fylt med bransjekunnskap, personlige tips og praktiske eksempler.

Forbedring av kampanje

Ønsker du praktiske tips og tilbakemelding på din neste e-postkampanje? Da har du kommet til riktig sted. Vi optimaliserer din kampanje slik at den både blir personlig for deg og relevant for kundene.

© APSIS International AB. Med enerett.