Rådgivning: Slik styrer du din egen suksess

Vi ønsker å gjøre det enda lettere for deg og teamet ditt å bruke våre produkter. Fortell oss bare hva dere trenger.

Realiser ditt forretningspotensiale og visjon

Du har en liste med abonnenter og et sett med effektive digitale verktøy til rådighet? Hva skjer så? Spør våre tekniske eksperter. De er her for å sørge for at du har den praktiske kunnskapen og hjelpen du trenger til å realisere ditt forretningspotensial.

Vårt profesjonelle team av tekniske mesterhjerner er spesialister på praktiske råd til kundene – enten du ønsker å validere prosesser, gjennomgå integrasjoner eller koordinere med ditt eget tekniske personale. Våre spesialister sørger for at din kompetanse om APSIS er tilstrekkelig og at den er i tråd med målsetningene for din bedrift.

Har du ikke tid til å administrere e-postmarkedsføringskanalen internt? Hvis du har behov for ekstra kompetanse, påtar våre rådgivere seg gjerne prosjektet som en ”Managed Service” og blir en ekstra ressurs. Vi implementer de tekniske løsningene og strukturene du mener er nødvendig, helt problemfritt. Alt du trenger å gjøre er å spørre.

Managed Newsletter

La oss overta hele nyhetsbrevsyklusen, fra opprettelsen av selve utsendelsen til tidsplanleggingen av det godkjente nyhetsbrevet. Bare gi oss innholdet – resten er opp til oss.

Marketing Automation

Managed Trigger

Når du har nyhetsbrevet, oppretter vi en individuell og helautomatisk e-postflyt for deg, som er filtrert og segmentert i henhold til dine behov. Du må bare fortelle oss hva du trenger.

Les mer
Event feature

Managed Event

Arrangementer er ofte hektiske begivenheter. Involver oss i detaljene for å sikre at alt går smidig for seg. Vi tar oss av invitasjoner, påminnelser og evalueringer før arrangementet starter, slik at du sparer tid og energi.

Les mer
Survey Feature

Managed Survey

Vi bruker gjerne vår kunnskap om beste praksis for spørreundersøkelser, om hva som fungerer bra og ikke, for å hjelpe deg med å lage en god spørreundersøkelse helt fra layout og moduler til effektivt språk og svaralternativer.

Les mer

© APSIS International AB. Med enerett.