Velkommen til treningen!

Fra workshops på nybegynnernivå til avanserte kurs. Ta en titt på våre tjenester for å finne et passende alternativ for din bedrift.

Litt opplæring er alltid nyttig

Vi har utviklet våre profesjonelle kurs av én enkelt grunn: for å vise deg hvordan funksjonene i vår programvareplattform hjelper deg med å nå dine mål. Våre e-posteksperter viser deg alle våre tekniske funksjoner på den måten som passer best for deg, enten det er fysisk tilstede, webbasert, fra bunnen av eller på et avansert nivå. Valget er ditt.

Kontakt våre e-posteksperter

Sammen eller individuelt?

Velg blant våre kurs som fokuserer på spesifikke funksjoner for å få enda mer kunnskap om vår programvare og vår teknologi. Enten du foretrekker våre gruppekurs eller individuelle opplegg med en mer personlig vinkling, er det bare å ta kontakt. Så tar vi det derfra.

Kontakt våre e-posteksperter

Velg en oppstartspakke: Basic, Business eller Enterprise

Vi tilbyr også spesialutviklede oppstartspakker som vi setter sammen for å gi dere mest mulig relevant informasjon når dere begynner å bruke våre produkter. Dette kan være oppsett av kontoer, trinn-for-trinn-planlegging, opplæring m.m. Alt du trenger for en problemfri overgang til den digitale markedsføringsverdenen.

Vi har mer. APSIS More

Ønsker du å få bransjetips og råd rett i innboksen? Abonner på nyhetsbrevet APSIS More og få siste nytt om det digitale markedsføringsuniverset.

Takk! Du hører snart fra oss.

© APSIS International AB. Med enerett.