APSIS' presserom


Er du ute etter siste nytt? Her finner du pressemeldinger, produktoppdateringer, nyheter om tjenester og siste nytt fra selskapet. God fornøyelse!

APSIS utnevner Emma Svalin til ny administrerende direktør


Emma Svalin er utnevnt til ny administrerende direktør i APSIS. Hun kommer fra en stilling som Director of Operations hos ComHem, og tiltrer sin nye jobb i november 2017.

APSIS og Innometrics slår seg sammen for å lansere ”APSIS Open Marketing Hub”


Det digitale markedsføringsselskapet APSIS setter en ny standard med ”APSIS Open Marketing Hub”, som gjør kunder i stand til å kunne integrere markedsføring – på egne premisser.

I dag blir ProspectEye til APSIS Lead


Fra 10. mars blir vårt varemerke ProspectEye endret til APSIS Lead. APSIS Lead gir smarte muligheter til å tiltrekke seg, vedlikeholde og levere kvalitetsleads til salgsorganisasjonene i B2B-selskaper. Vi overtok ProspectEye i slutten av 2013 for å utvide vårt tilbud innen de hurtigvoksende segmentene Lead Management...
 

Les mer

APSIS og ProspectEye kunngjør sammenslåing


APSIS Group AB (APSIS), markedsleder innen løsninger for e-postmarkedsføring i Norden, har undertegnet en avtale om å overta og slå seg sammen med Prospecteye AB (ProspectEye), markedsleder innen Lead Management, i den hensikt å styrke sin posisjon som …

 

Les mer