APSIS' presserom


Er du ute etter siste nytt? Her finner du pressemeldinger, produktoppdateringer, nyheter om tjenester og siste nytt fra selskapet. God fornøyelse!

APSIS ønsker flere nye kunder velkommen til deres alt-i-ett markedsføringsplattform


APSIS – en av de ledende leverandørene av markedsføringsløsninger i Norden  – ønsker flere nye kunder velkommen til deres alt-i-ett markedsføringsplattform APSIS One. Blant de nye kundene finner vi Fjordkraft, Parks and Resorts, LensWay, Tillberg Design of Sweden, Svedea, Friluftsfrämjandet og Pharma Relations.

APSIS ekspanderer til Benelux


APSIS – Nord-Europas ledende datadrevne plattform for digital markedsføring – ekspanderer til Nederland i begynnelsen av 2020. De ansvarlige for åpningen av APSIS i Nederland er Ben van der Laan og Ton Fernandes, som til sammen har mer enn 30 års erfaring innen datadrevet markedsføring.

Arkivbilder for e-postmarkedsføring


Det visuelle uttrykket har blitt en kritisk suksessfaktor i e-postmarkedsføring. Det er slutt på den tiden da markedsførere kunne basere seg på teksten for å bli hørt. E-post har blitt et visuelt medium, og gjennomslaget for e-postkampanjene deres avhenger av evnen til å uttrykke varemerkets visuelle identitet.

APSIS One har nettopp fått et integrert bildebibliotek som gir deg gratis og ubegrenset tilgang til mer enn 10 millioner fotografier, ikoner og illustrasjoner.

APSIS utnevner Emma Svalin til ny administrerende direktør


Emma Svalin er utnevnt til ny administrerende direktør i APSIS. Hun kommer fra en stilling som Director of Operations hos ComHem, og tiltrer sin nye jobb i november 2017.

APSIS og Innometrics slår seg sammen for å lansere ”APSIS Open Marketing Hub”


Det digitale markedsføringsselskapet APSIS setter en ny standard med ”APSIS Open Marketing Hub”, som gjør kunder i stand til å kunne integrere markedsføring – på egne premisser.

I dag blir ProspectEye til APSIS Lead


Fra 10. mars blir vårt varemerke ProspectEye endret til APSIS Lead. APSIS Lead gir smarte muligheter til å tiltrekke seg, vedlikeholde og levere kvalitetsleads til salgsorganisasjonene i B2B-selskaper. Vi overtok ProspectEye i slutten av 2013 for å utvide vårt tilbud innen de hurtigvoksende segmentene Lead Management...
 

Les mer

APSIS og ProspectEye kunngjør sammenslåing


APSIS Group AB (APSIS), markedsleder innen løsninger for e-postmarkedsføring i Norden, har undertegnet en avtale om å overta og slå seg sammen med Prospecteye AB (ProspectEye), markedsleder innen Lead Management, i den hensikt å styrke sin posisjon som …

 

Les mer