Dette gjør vi


Vi skaper personlige og skalerbare markedsføringsløsninger som hjelper selskaper å nå målgruppen deres bedre og skape raskere vekst. Vår markedsføringsautomatiserings plattform har lenge vært foretrukket av tusener av selskaper både i og utenfor Norden. Vi ser imidlertid alltid etter nye løsninger for å bli bedre og gjøre kundene våre enda mer fremgangsrike.

Gjør personlig markedsføring enkel


I 2016 kjøpte vi en svensk oppstartvirksomhet med en banebrytende markedsføringsplattform. Med kundedataplattformen deres (CDP) kunne brukerne lage hypermarkedsføring ved å bygge unike profiler og kople sammen data fra alle kanaler og systemer. Men å implementere en slik løsning er ærlig talt litt som rakettforskning.

Vi ønsket at personaliseringen skulle være enkel og tilgjengelig for alle. Så vi fikk en idé: Hva om vi kombinerer de viktigste markedsføringsverktøyene med kraften i CDPen og slår de sammen i én plattform?

Den idéen vokste og ble til APSIS One. En brukervennlig plattform for avansert personalisering med intuitive verktøy for e-post, nettsted, SMS og marketing automation. Ja, det lyder som romfartsteknologi. Men det er et romskip som kan fly av seg selv, slik at du kan konsentrere deg om det du er best til: markedsføring.

Ikke rakettforskning.

2001


Vi ble grunnlagt med visjonen om å tilby godt designede markedsføringsløsninger.

2010


Norvestor gikk inn som investor, og dermed kunne vi fortsette å utvikle oss og vokse.

2016


Vi kjøpte opp Innometrics for å imøtekomme krav fra markedet om personalisering.

2018


Vi lanserte vår nye markedsføringsplattform, APSIS One, og ønsket vår første kunde om bord.

2019


For å styrke vår internasjonale ekspansjon, åpnet vi kontorer i Benelux-landene.

2020


Mer enn 200 kunder bruker APSIS One til brukervennlig datadrevet markedsføring og personalisering.

APSIS handler om...


Mennesker. Fra våre ansatte til våre kunder: Alt vi gjør, handler om å møte, forstå og utvikle våre løsninger basert på menneskers og bedrifters behov.

Utfordre. Forbedring krever nytenkning. Derfor utfordrer vi bransjen og baner vei for nye perspektiver og løsninger for digitale markedsførere.

Forenkle. Enkelhet er nøkkelen til å skape effektive, personlige og skalerbare løsninger for datadrevet markedsføring i en kompleks verden.

Eierskap. Vi holder løftene våre og avslutter alltid det vi har satt i gang.

+18 års


erfaring med e-postmarkedsføring

+290


dedikerte personer verden over

+3600


kunder i 50 land

Lær mer om APSIS.