Vår ledergruppe


Vårt team av sterke og inspirerende ledere har en felles visjon: å gjøre APSIS til den smarteste, enkleste og mest brukervennlige leverandøren av datadrevet markedsføring.

Emma Dyga, CEO


Emma Dyga overtok rollen som administrerende direktør i ASPSIS høsten 2017. Emma er en erfaren leder med 13 års erfaring fra telekombransjen hvor hun har jobbet med CRM, BI, CX og produktutvikling. Hun har også erfaring som Director of Operations og midlertidig utviklingsansvarlig som en del av ledergruppen.

Apsis HR manager Marika Bertilsson

Marika Bertilsson, HR Manager


Marika har siden starten i APSIS i 2010 gått fra rekruttering til strategisk arbeid med den fremste ressursen til APSIS: menneskene. Hun har over 15 års erfaring innenfor Human Resources, både i rollen som leder og som konsulent.  

Jakob Lunøe CCO

Jakob Lunøe, CCO


Jakob Lunøe, som startet i APSIS i 2015, er vår Chief Commercial Officer. Med mer enn 15 års erfaring med digital markedsføring og tekniske løsninger innen e-handel, behersker han kunsten å optimalisere kundens livssyklus – for igjen å maksimere lønnsomheten.

Anna Torkelstam, COE


Anna Torkelstam, Chief of Organisational Excellence,  startet hos APSIS i 2007, og har siden vært primus motor bak den aller første Professional Services-organisasjonen vår, den interne opplæringsavdelingen og prosjektledelsesfunksjonen vår. Hun mener at ingen prosess bør være et mål i seg selv, og er lidenskapelig opptatt av både inkrementell og radikal forretningsutvikling samt av prosessdesign.

Apsis management Jonas Berthelsen

Jonas Bertelsen, CPO


Jonas, Chief Product Officer, begynte å jobbe i APSIS i 2015 etter mer enn 10 års bransjeerfaring som produktsjef. Han har en sterk lidenskap for omnikanal og hvordan eid og betalt media kan jobbe hånd i hånd.

Apsis management Mikael Hedberg

Mikael Hedberg, CTO


Mikael, Chief Technology Officer, begynte i APSIS i sommeren 2016 når APSIS forvandlet Innometrics.Mikael har en bred bakgrunn innen programvareutvikling der han hadde roller som senior utvikler, produktsjef og sjefingeniør.

Apsis CFO, Stefan Pettersson

Stefan Pettersson, CFO


Stefan Pettersson begynte i APSIS som vår Chief Financial Officer i begynnelsen av 2020. Stefan har en bred bakgrunn fra finanssektoren. De siste 7 årene har han jobbet i reiselivsbransjen i Norge, og før det arbeidet han i flere år i telekom- og mediebransjen. Av APSIS̕ fire kjerneverdier er det Forenkle som virkelig betyr noe for ham.