mamagement team

Vår ledergruppe


Vårt team av sterke og inspirerende ledere har en felles visjon: å gjøre APSIS til den smarteste, enkleste og mest brukervennlige leverandøren av datadrevet markedsføring.

Apsis CEO Emma Svalin

Emma Svalin


Emma Svalin overtok rollen som administrerende direktør i ASPSIS høsten 2017. Emma er en erfaren leder med 13 års erfaring fra telekombransjen hvor hun har jobbet med CRM, BI, CX og produktutvikling. Hun har også erfaring som Director of Operations og midlertidig utviklingsansvarlig som en del av ledergruppen.

Apsis management Pelle Rosell

Pelle Rosell


Pelle Rosell, CMO, er en ledende markedsdirektør med erfaring innen internasjonal markedsføring, merkevarebygging, merkevarestyring og forretningsutvikling. Han har tidligere hatt stilling VP for Brand Management hos QlikTech.

Apsis CFO Anders Hillmanson

Anders Hilmansson


Anders er vår CFO. Han begynte å arbeide for APSIS i 2015 som bedriftens advokat og har hatt en sentral rolle i utviklingen av APSIS. Anders er strukturert, analytisk og utmerker seg med sin energi og utholdenhet.

Apsis HR manager Marika Bertilsson

Marika Bertilsson


Marika har siden starten i APSIS i 2010 gått fra rekruttering til strategisk arbeid med den fremste ressursen til APSIS: menneskene. Hun har over 15 års erfaring innenfor Human Resources, både i rollen som leder og som konsulent.  

Apsis management Jonas Berthelsen

Jonas Bertelsen


Jonas, CPO, begynte å jobbe i APSIS i 2015 etter mer enn 10 års bransjeerfaring som produktsjef. Han har en sterk lidenskap for omnikanal og hvordan eid og betalt media kan jobbe hånd i hånd.

Apsis management Mikael Hedberg

Mikael Hedberg


Mikael, CTO, begynte i APSIS i sommeren 2016 når APSIS forvandlet Innometrics.Mikael har en bred bakgrunn innen programvareutvikling der han hadde roller som senior utvikler, produktsjef og sjefingeniør.