Koble sammen plattformene dine for å skape en holistisk oversikt over kundene


Integrer systemene og plattformene dine med APSIS One for å koble sammen datapunktene du trenger for å levere en konsistent merkevareopplevelse. Uavhengig av kanal eller enhet.

 Ung, kvinnelig, markedsfører, ta notater, foran, laptop.

Få CRM- og markedsføringsplattformen din til å fungere som én


CRM-integrasjoner

Få en holistisk forståelse av dine nåværende og fremtidige kunder ved å integrere CRM-systemet ditt med APSIS One. Forbedre effektiviteten internt med smartere lead management, og gjør markedsføringen din virkelig relevant. Våre toveis integrasjoner med bransjeledende CRM-systemer åpner opp nye muligheter for segmentering, personalisering, analyse og rapportering.

 En mann som skriver på laptop.

Koble CMS-systemet til digitale kanaler for å personalisere opplevelsen av hjemmesiden


CMS-integrasjoner

Koble CMS-systemet til APSIS One for å gjøre opplevelsen av hjemmesiden virkelig personalisert. Personaliser hvilket som helst innhold på hjemmesiden din ved å bruke data fra hele kundereisen til å målrette spesifikke segmenter og profiler. Utnytt markedsføringskampanjene dine på nett ved å bruke CMS-data for å lage personaliserte meldinger for e-post, SMS, Marketing Automation, m.m.

 Eksempler på hvordan du bygger anbefalinger i Apsis One-verktøyet.

Integrer markedsføringsplattformen med nettbutikken din


E-handelsintegrasjoner

Kombiner e-handelsløsningene dine med APSIS One for å få en dyp forståelse av hele kundereisen. Synkroniser kunder og atferdsdata og bruk innsikten til å øke omsetningen med personalisert innhold på tvers av alle kanaler og berøringspunkter.

Les mer om integrasjoner


La oss vise deg hvordan APSIS One-integrasjoner kan styrke din digitale markedsføring.