lime crm

Gi salgsteamet ditt varmere leads med APSIS for Lime CRM


Integrasjonen mellom APSIS Pro og Lime CRM hjelper deg med å skape nye forretningsmuligheter. Det har aldri vært lettere å automatisere markedsføringen til dine viktigste kunder og leads.

Slik skaper du nye forretningsmuligheter med APSIS Pro & Lime CRM


Vellykket markedsføring bygger på et nært samarbeid mellom marked og salg. Derfor er det naturlig å koble sammen markedsføringsaktivitetene dine i APSIS Pro med salgsarbeidet i Lime CRM. 

Dra nytte av den kraftfulle segmenteringen i Lime CRM for å gjøre relevante utvalg for nyhetsbrev, markedsføringskampanjer, innbydelser til arrangementer med mer i APSIS Pro. Lime CRM for APSIS Pro sparer massevis av tid ved at utvalgene dine automatisk legges inn som kontaktlister i APSIS Pro. Tiden du får til overs kan du bruke til å skape bedre og mer effektive kampanjer i APSIS Pro. 

 

Synkroniser rapportene dine


Hvem som faktisk åpner og klikker på e-postmeldingene dine er avgjørende informasjon for selgerne dine. Derfor gjør rapportene fra e-postkampanjene i APSIS Pro stor nytte i ditt Lime CRM. Med vår integrasjon sendes rapportene direkte til Lime CRM og blir synlige på de respektive kontaktene. Dermed kan du enkelt følge opp engasjementet fra kontaktene, og sende varmere leads til salgsteamet ditt.

Integrasjonen mellom APSIS Pro og Lime CRM synkroniserer mottakere og bringer resultatet tilbake til Lime CRM. Denne bestilles via Lundalogik. Integrasjonen krever at APSIS Pro API er aktivert.

APSIS Lead Management & Marketing Automation


Bruk APSIS Lead for å identifisere hvilke bedrifter og personer som besøker nettsiden deres. Konverteringspunkter slik som nedlastbart materiale på nettsiden deres, og dynamiske nettskjema kan brukes til å hjelpe dere å samle inn verdifull informasjon om de besøkende.

Bruk deretter vår brukervennlige og kraftfulle modul for Marketing Automation for automatisk å bearbeide og kvalifisere hvilke besøkende som konverterer til leads. Så snart noen kvalifiseres via dette oppsettet, varsles salgsteamet umiddelbart om den nye forretningsmuligheten. 

Integrer APSIS Event med Lime CRM


Å gjennomføre og koordinere eventer krever ofte mye tid og ressurser. Redusér det manuelle arbeidet gjennom å hente mottakerlister direkte fra Lime CRM. Bruk deretter APSIS Pro Event for å skape automatiserte innbydelser og påminnelser. Deltakernes status ser dere i APSIS Pro, men også direkte i Lime CRM, siden påmeldinger, kanselleringer og annen informasjon sendes direkte til ditt CRM. Dermed får du tydeligere oversikt over deltakerne, matpreferansene deres og annen informasjon fra påmeldingen. Dessuten sparer dere verdifull tid som heller kan brukes til å skape en optimal eventopplevelse.

APSIS Pro Event for Lime CRM, som gir deltakerstatus tilbake til Lime CRM, er en separat integrasjon som bestilles via Lundalogik. Den krever at APSIS Pro API er aktivert.