APSIS Pro for Zapier


Skap enkle og lettvinte integrasjoner mellom APSIS Pro og dine favoritt web-applikasjoner med Zapier. Ingen behov for koding eller ekstra ressurser – bare rene, automatiserte prosesser som fungerer!

Hva er Zapier?


Har du noen gang ønsket at dine nettapplikasjoner kunne samarbeidet  bedre? Det nettbaserte automasjonsverktøyet Zapier lar deg oppnå akkurat det: Det samler dine favorittapplikasjoner (faktisk, mer enn 750 av dem!) og skaper triggede arbeidsflytprosesser, eller ”zapper” for å automatisere spesielle handlinger.

På denne måten kan dine data og informasjon om kundene bevege seg sømløst fra en applikasjon til en annen, og gi deg mer tid til andre oppgaver. Kult, er det ikke?

APSIS Pro & Zapier


Triggede arbeidsflytprosesser…

Integrer din APSIS Pro-konto med Zapier og åpne for mange nye muligheter!

Du kan legge til en ny deltaker i APSIS Pro Event, for eksempel, hvilket vil trigge en arbeidsflytprosess i Zapier og applikasjonen du har koblet den til. Eller dersom du bruker mye SMS-varslinger med kundene dine, kan du sette opp en arbeidsflyt som trigges hver gang du mottar en ny SMS i din innboks.

… og automatiserte oppgaver

Du kan også bruke integrasjonen til å automatisere ulike oppgaver i APSIS Pro som å opprette/oppdatere abonnenter, sende ut transaksjons-e-poster, eller oppdatere statusen til en deltaker i APSIS Pro Event. Det du trenger å gjøre? Installer integrasjonen gjennom Zapier. For eksempel Google Sheets, Zendesk, Facebook og masse, masse annet! 

Hvordan setter jeg det opp?


Du trenger ikke mye for å kunne integrere APSIS Pro med Zapier. Utenom å aktivere din APSIS API, er alt som gjenstår å opprette en Zapier-konto. Og det er alt! Ingen behov for å kunne kode eller få hjelp fra utviklerne; du kan sette opp dine egne arbeidsflytprosesser mellom appene dine og APSIS Pro med kun et par klikk.