Integrasjoner: Bli mer effektiv

Spar tid, bli mer effektiv og reduser avstanden mellom salgs- og markedsavdelingene ved å integrere bedriftens CRM-plattform med APSIS. Få maksimalt utbytte av dine data og sørg for at din kommunikasjon er relevant og engasjerende – på samme tid.

integrera ditt crm med e-postmarknadsföring

Se alle data i ett miljø

Tenk deg å kunne ha tilgang til både tradisjonelle CRM-data og data innsamlet av din APSIS-løsning, på en armlengdes avstand i din egen CRM-plattform. APSIS’ integrasjoner med Microsoft Dynamics CRM, Salesforce og SuperOffice åpner nye muligheter til å bruke dataene du har samlet: segmentering, personlig tilpassing, analyse, rapportering – som alle bidrar til at du lykkes med din digitale markedsføring.

Synkroniser kampanjene automatisk

Ved å integrere din CRM-løsning med APSIS kan du automatisk synkronisere markedsføringslister, utvalg eller kampanjer med dine APSIS-lister. I stedet for å bruke tid på manuell import kan du konsentrere deg om andre oppgaver som skaper reell verdi for deg og mottakerne, som å konvertere flere leads og skape vekst i virksomheten.

Opprett markedsdialoger

Når du synkroniserer markedsføringslister, kampanjer og utvalg automatisk med vår APSIS-løsning, kan du opprette skreddersydde, men samtidig automatiske markedsføringsprogrammer ved å la CRM-plattformen spille sammen med APSIS Pro. Lag velkomstløp  og e-postprogrammer for å skape verdifulle dialoger med dine kontakter, samtidig som du selv sparer både tid og energi.

Dra nytte av vår erfaring

Bruk vår spesialistkunnskap om nordiske markeder til din fordel når du integrerer CRM-plattformen med vår APSIS-løsning. Øk leveringsgraden og engasjementet i dine e-postkampanjer ved å utnytte vår lokale erfaring, og bruk deretter dine oppdaterte data i en av våre mange partnerplattformer. Vi deler gjerne vår kunnskap med deg når som helst.

Personlig tilpassing

Integrasjon mellom dine platformer skaper nye muligheter for bruk av data, slik at du kan tilby dine kontakter mer personlig og relevant kommunikasjon.

Automatisering

Lag målrettet og automatisert e-postkommunikasjon for å vedlikeholde dine relasjoner. Synkroniser kampanjedeltagerene og motta data om deres atferd.

Enkel tilgang

Få tilgang til APSIS Pro gjennom pålogging direkte fra Salesforce eller Microsoft Dynamics CRM, og dra nytte av alle fordelene ved et samlet miljø som dekker dine forretningsbehov.

Interessert? Vi kan fortelle deg mer.

© APSIS International AB. Med enerett.