Din løsning for håndtering av arrangementer

Nå har det blitt enklere å pleie deltakerne. Send ut automatiske invitasjoner og påminnelser, følg med på hva gjestene svarer og ønsk dem velkommen selv – alt med vårt brukervennlige verktøy APSIS Pro Event. 

Hold styr på alt fra A–Å

Har du noen gang lurt på hvordan de som planlegger arrangementer, holder styr på alle detaljer i hodet? APSIS Pro Event holder styr på all informasjon og samler den i én plattform. Alt fra invitasjoner til automatiske påminnelser og sene avlysninger. Slik får du en samlet oversikt over all administrasjonen uten å måtte bekymre deg for at informasjon blir oversett. Spar ressurser og gjør administrasjonen enklere – alt på samme tid.

Garanter kundetilfredshet

Den unike, integrerte innsjekkingsfunksjonen i APSIS Pro Event gjør at alt du trenger for å garantere gjestene en problemfri ankomst, er en enhet etter eget valg. Den kontinuerlig oppdaterte deltakerlisten gjør at alt går smidig i bakgrunnen og gir deg muligheten til å vise gjestene det du egentlig ønsker. Gjør innsjekkingen strømlinjeformet med vår plattform og slipp alt stress: Selv om du overlater innsjekkingen til andre, vil alt gå like problemfritt.

Se hva APSIS Pro Event kan gjøre.

© APSIS International AB. Med enerett.