E-postkampanjer som virker!

Skap et flott og uttrykksfullt design med våre ferdige maler i vårt enkle drag & drop-verktøy. Øk engasjementet med relevante utsendelser og automatisk personifisert innhold.

Skapa nyhetsbrev
mall för nyhetsbrev

Drag & drop-grensesnitt

Med vår intuitive plattform blir det enklere enn noen gang å lage overbevisende e-postkampanjer.

nå nya målgrupper med e-post

Perfekt på alle enheter

Vi sørger for at din design ser ut nøyaktig slik du ønsker det, uavhengig av enhet eller e-postklient.

personliga nyhetsbrev till många mottagare

Hundre prosent deg

Velg en av våre standardmaler eller lag din egen unike design med vår hjelp. Valget er ditt.

«APSIS hjelper oss med å få nye kunder, fordi de får oss til å se profesjonelle ut».

– Niclas Bergenblad, kreativ leder, Navigator

Engasjer dine mottakere

Jo mer du tilpasser e-postkampanjene til abonnentenes personlige behov og interesser, desto mer sannsynlig er det at du oppnår ønsket respons. Og det viser seg i form av høyere åpnings- og klikkprosenter. Med APSIS Pro kan du opprette unikt innhold på bakgrunn av demografiske data, klikkatferd og svar fra mottakerne på spørreundersøkelser – uten at det er mer arbeidskrevende for deg. Når du i tillegg benytter APSIS Pro Spam testverktøy, det innebygde bildegalleriet og den unike bruken av demografiske felt, har du alt du trenger for å engasjere kundene mer enn tidligere.

Ta godt vare på listene dine

I e-postmarkedsføringsbransjen er det et ordtak som sier at fornøyde abonnenter betyr fornøyde selgere! Med APSIS Pro har du full oversikt over oppbyggingen av lister – enten det innebærer å kapre e-postadressene til interesserte besøkende på nettsiden, importere dem fra Excel og CSV eller gjøre hele prosessen automatisk. Men i tillegg sørger vi for at utsendelsene ivaretar mottakernes personvern og at du unngår leveringsproblemer som kan skade ditt varemerke. Resultat? Et godt og langvarig forhold til alle dine mottakere.

Tidskrift och en kopp kaffe på ett bord

Redaktørtilgang? Det er opp til deg.

Med APSIS Pro bestemmer du hvor mye tilgang hvert tilknyttede selskap, avdelingskontor eller datterselskap skal ha til din konto. Det betyr ikke bare at du styrer tilgangsrettighetene, men det hjelper deg også med å spore hvem som er ansvarlig for opprettelse av innhold, planlegging og datahåndtering i bakgrunnen.

Traffic on a busy road

Øk ytelsen!

I APSIS Pro kan du følge med på avvisninger, åpnings- og klikkprosenter i sanntid. Takket være våre integrasjoner med Google Analytics, NedStat og Omniture kan du også koble e-postutsendelsen til din web analytics  og dermed få enda bedre innsyn i hva dine e-postkampanjer genererer.

Bli kjent med APSIS Pro selv.

© APSIS International AB. Med enerett.