Ta eierskap over din lead håndtering

I dag bruker bedrifter stadig flere ressurser på å trekke besøkende til sine nettsider. Imidlertid er det bare noen få som faktisk klarer å konvertere de besøkende til leads. Løsning? APSIS Lead.

Ta full kontroll over dine leads på nett

APSIS Lead gir en enkel, men samtidig fullt detaljert oversikt over dine leads på nettsiden. Hold øye med relevant atferd på nettet og bruk smarte filtre til å finne, forstå og peke ut alle segmenter du ønsker å nå på en enkel og effektiv måte. APSIS Lead kobler raskt og enkelt salgsteamet til aktuelle kjøpere.

«Bedrifter med automatiske Lead Management-verktøy øker salget med 10 % i løpet av 6-9 måneder».

Gartner Research
kontakta dina leads vid rätt tillfälle

Reduser avstanden mellom markedsføring og salg

Med APSIS Lead blir arbeidet med prospekter enklere, oppfølgingen blir bedre timet og du kan finne ut hvilke markedsføringsaktiviteter som skaffer leads. Det vil ikke bare gi bedre resultater, men salgs- og markedsavdelingene vil også kunne samarbeide tettere og smidigere enn tidligere.

arbeta med skarpa leads

Går du glipp av potensielle leads?

Visste du at 95 % av trafikken på nettsider vanligvis identifiserer seg? Det er her vi kommer inn: APSIS Lead gir nemlig også detaljert innsikt i de som besøker nettsiden, men ikke fyller ut skjemaer. Det gir salgs- og markedsavdelingene nye muligheter til å identifisere flere relevante leads.

Vil du se mer?

© APSIS International AB. Med enerett.