Bli inspirert på gruppekurs!

Bli med på våre inspirerende gruppekurs om grunnleggende og avanserte APSIS Pro-løsninger.  Få mer kunnskap og praktiske tips, engasjer deg i diskusjoner og utvid ditt nettverk. Alt på samme tid.

Meld deg på!

Tid: 09.00-12.00
Pris: Gratis
Påmeldingen er bindende. Manglende oppmøte debiteres med 1500 NOK.
Sted: Munkedamsveien 45 (Vika Atrium)

APSIS Pro

APSIS Pro -Grunnkurs

Vi guider deg gjennom alt du trenger å vite, fra dataimport til redigering av nyhetsbrev og hvordan du analyserer resultatene dine. Med vår brukervennlige "drag and drop" funksjon kan du lage fantastiske nyhetsbrev selv uten html-kunnskaper. 

 
For grunnleggende kurs kreves ingen forhåndskunnskaper.

APSIS Pro: Grunnkurs
Oslo 24 mai
Oslo 5 juni
APSIS Pro

APSIS Pro Avansert - Nyhetsbrev

Å sende nyhetsbrev er lett! Men for å kunne holde tritt med din målgruppes stigende forventninger må du sende personlig innhold med høy relevans for å fange interesse og beholde målgruppens tillit. På det avanserte kurset leder vi deg gjennom bruk av dynamisk innhold, avanserte filter og datahåndtering, såvel som hvordan du tyder og bruker statistikken din. 

Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

Avansert gruppekurs - Nyhetsbrev
Oslo 29 mai
Oslo 12 juni

APSIS Pro

APSIS Pro Avansert - Survey

Vi guider deg gjennom alle stegene du bør kunne for å få mest mulig ut av surveymodulen. Videre går vi inn på layout og brukervennlighet, spørsmålsformuleringer og svaralternativer. En av de mest tidkrevende delene ved en survey er å samle inn og analysere resultatene, og vi vil gi deg noen tips til hvordan du kan effektivisere denne delen. Surveymodulen har en brukervennlig "drag and drop" funksjon som gjør det enkelt og effektivt å utforme en god survey.

Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

APSIS Pro

APSIS Pro Avansert - Event

Vi guider deg gjennom alle stegene du trenger for å få mest mulig ut av eventmodulen, og gir deg gode og nyttige tips når det kommer til oppsett av et event. Videre vil kurset ta for seg håndtering av et event som holdes på ulike steder, hvordan man inviterer deltakere og sender påminnelser, samt om innsjekkingsprosedyre og evaluering av et gjennomført event.

Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

Avansert gruppekurs - Event

APSIS Pro

APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon- Grunnkurs

På dette 90 minutters kurset går vi gjennom hvordan du kan jobbe mer effektivt og smart med APSIS og Dynamics CRM. Hva er mulig å automatisere? Hvilke data bør vi jobbe med for å skape verdi for kundene dine?

Forhåndskunnskap: Dette kurset er for deg som setter opp en integrasjon, eller for deg som vil fornye din kunnskap.

Online- APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon (English)
 

 

APSIS Pro

APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon- Avansert

På dette kurset lærer du å maksimere nytten av din integrasjon mellom APSIS og Dynamics CRM. Hvilke muligheter finnes utover å synkronisere kontakter fra CRM til APSIS? Vi ser også nærmere på hvordan du kan jobbe med responsdata fra APSIS for å lage bedre innhold, og hvilke muligheter som finnes med transaksjonsmeldinger. 

​Forhåndskunnskap: Dette kurset er for deg som har en integrasjon med APSIS. 
 

Online-Avansert gruppekurs -APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon ( English)
 

Webinarer

Bli med på våre populære webinarer og få med deg korte og lærerike seanser om ulike områder innen digital markedsføring, uansett hvor du befinner deg.

LES MER

Seminarer

Bygg fagkunnskap ved å delta på et av våre populære seminarer, der du kan lytte til våre eksperter og mingle med andre fagfolk – helt kostnadsfritt.

LES MER

Bibliotek

Finn ut hva vi vet om e-postmarkedsføring. Utvid dine kunnskaper ved å laste ned Nordens mest populære håndbok om e-postmarkedsføring!

LES MER

Bli flinkere sammen!

Bli inspirert på gruppekurs! Det varer i tre timer og består av to deler. I den første delen gjennomgår vi en løsning og øver på vanlige situasjoner sammen, og i den andre delen utfører dere noen praktiske oppgaver på bakgrunn av det vi tidligere har drøftet. Meld deg på våre grunnkurs, som er beregnet for nybegynnere og alle som ønsker å friske opp kunnskapene, eller våre kurs i avanserte funksjoner, som er skreddersydd for mer erfarne personer som har jobbet med APSIS Pro og kjenner systemet.

© APSIS International AB. Med enerett.