En fyr som hører på en podcast.

A Zip of Marketing


En podcast om digital markedsføring

Å holde følge med alle trender innen digital markedsføring er ikke lett... I denne podcasten har vi derfor samlet en håndfull digitale eksperter som holder deg oppdatert. De vil også avsløre sine beste tips og triks, slik at du kan bli en enda skarpere markedsfører. Så hvis du vil henge med på trendene, lære mer om digital markedsføring eller bare koble av og bli inspirert – da er dette podcasten for deg!

Alla Episoder


  • Episode 1
  • Episode 2
  • Episode 3
  • Episode 4
  • Episode 5
Sarah Chase spiller inn sin podcastepisode om

“Markedsføring finnes ikke uten brukervennlighet”


Sarah Chase | Episode 1

Hva innebærer konseptet brukervennlighet? Og kan det faktisk være avgjørende for om du lykkes med virksomheten din? I første episode av podcasten A Zip of Marketing tar vi en prat med tekstforfatter Sarah Chase – som jobber med brukervennlighet på daglig basis. Hun forteller hvordan du går frem for å tenke brukervennlighet, om fordelene og de vanligste feilene, og hvordan du enkelt kommer i gang. Tune in!

Tim Reher i Apsis Podcast-studio.

Slik blir du relevant med personalisering


Tim Reher | Episode 2

Hvor viktig er det å personalisere innholdet ditt? Og kan personalisering og relevans bidra til en vellykket virksomhet? I denne episoden tar vi en prat med Tim Reher som jobber som CRM Integrations Consultant, og som er ekspert på feltet. Trykk play og lær hvordan du kommer i gang med personalisering, verdien av å være relevant og viktigheten av å sitte på rett data. Dessuten byr han på sine beste tips, slik at du kan bli en racer på personalisering. God lytting!

 Zahar Torabi spiller inn en podcast-episode om datasikkerhet.

Hva er datasikkerhetens hellige gral?


Sahar Torabi | Episode 3

Hvorfor er vi så redde for å dele data? Og hvilke forpliktelser har du som markedsfører når det kommer til datasikkerhet? I dagens episode tar vi en prat med Sahar Torabi som er juridisk rådgiver hos APSIS. Hun forteller om datasikkerhetens hellige gral og hvordan du – som markedsfører – kan jobbe for å skape troverdighet hos dine kunder. I tillegg byr hun på sine beste tips til hvordan du holder deg oppdatert på siste nytt på feltet. Tune in på A Zip of Marketing!

Apsis Sofie Bjerkefeldt med hodetelefoner i apsis podcast studio.

Haikerens guide til automatisering


Sofie Bjerkefeldt | Episode 4

Hva er fordelene med automatisert markedsføring? Og kan det være gunstig for både markedsføreren og mottakeren? Hør etter når Sofie Bjerkefeldt, Product Manager, prater om viktigheten av å analysere rett data og alltid ha mottakeren i bakhodet. med andre ord – å skape relevant innhold. I tillegg kan hun by på sine beste tips til hvordan du kommer i gang med automatisert markedsføring. Tune in!

Apsis CMO Pelle Rosell spiller inn en podcast i Apsis podcaststudio i Malmö.

MarTech: Markedssjefens perspektiv


Pelle Rosell | Episode 5

Hvordan ser fremtiden ut for MarTech? Og hvordan bygger du en innsiktsbasert markedsorganisasjon? I denne episoden møter du Pelle Rosell – CMO i APSIS – som har vært i bransjen i over 30 år. Pelle prater om viktigheten av å ha en gjennomtenkt strategi i kombinasjon med teknologi, hvordan du dekker kundekontaktpunktene dine og hvordan du finner den ideelle kunden. I tillegg byr han på sine beste tips til hvordan du kommer i gang med MarTech. Tune in!