»APSIS Lead er enkel og skaper mange forretningsmuligheter»

Selskapet

Dicom Expense er et brukervennlig system for effektiv håndtering av kortfakturaer, kvitteringer og reiseregninger. 

Utfordringen 

En ny og unik løsning gir et stort kundepotensial, men for å skape meningsfulle salgssamtaler er det helt avgjørende å vite hvilke interesser og behov kundene har. Med et slanket salgskorps er en av de største utfordringene for Dicom Expense å prioritere salgstiden på riktige potensielle kunder. 

  • Mer effektiv prioritering av forretningsmuligheter og bedre utnyttelse av selgernes tid. 
  • Større forståelse for kunders behov og enklere oppfølging fra selgerne. 
  • Tydelig oppfølging og måling av leadsgenerering fra digitale kampanjer. 

“APSIS Lead hjelper oss med å prioritere vår salgstid og raskt finne frem til riktige kunder for bearbeiding. Det er brukervennlig, enkelt og skaper mange forretningsmuligheter. APSIS Lead er bra!” 
- Emelie Löthman, markedsansvarlig, Dicom Expense  

Løsning 

Med APSIS Lead kan Dicom Expense følge nettrafikken detaljert i sanntid og kartlegge interessen hos hver potensielle kunde. En enkel måte å finne riktige leads på er å bruke den unike filterfunksjonen til å sortere vekk trafikk fra eksisterende kunder, partnere og konkurrenter, og bare fokusere på nye, potensielle kunder som viser konkret interesse. Leadsene følges opp gjennom automatiske varslinger til rett tid, noe som er tidsbesparende og gjør det enklere å prioritere de riktige forretningsmulighetene – hver dag. 

Produkter: / Lead

Resultatet


 “APSIS Lead har blitt en naturlig del av våre daglige rutiner. Jeg kartlegger og fordeler enkelt nye leads til riktig selger for oppfølging, og vi har nå full kontroll med hva nettstedet genererer for oss. Det beste av alt er at vi kan ligge et skritt foran konkurrentene i å bearbeide de viktigste potensielle kundene. APSIS Lead er veldig bra!” 

Vil du se våre verktøy med egne øyne?