«APSIS tilfredsstiller våre mange ulike behov.»


Ahlsell truck on the road

Konsernet


Ahlsell er ledende i Norden innen installasjonsprodukter, verktøy og maskiner, og er til stede også i Baltikum og Russland. Ahlsell tilbyr profesjonelle kunder et bredt utvalg av varer og tjenester, og de har ca. 4 400 ansatte over hele verden.

Utfordringen
Ahlsell har bedrevet en rekke ulike kommunikasjons- og markedsføringsaktiviteter, alt fra kampanjebrev, invitasjoner og kundeopplæring til intern kommunikasjon og invitasjoner til konsernets egne julebord. Selskapet ønsket seg et allsidig verktøy for å møte de mange kravene – et sikrere og mer pålitelig system for deres behov.

Løsningen
Ahlsell begynte å bruke APSIS Pros allsidige og brukervennlige funksjoner, og den fleksible strukturen med moduler gjorde at Ahlsell kunne få ut ulike typer innhold. De tok også i bruk APSIS Pro Event and Survey for å forbedre håndteringen av arrangementer og spørreundersøkelser.

Resultatet

«Vi benytter oss flittig av APSIS i vårt markedsteam, som består av tre personer. Vi sender ofte informasjon om kampanjer og ulike produkter til kundene våre, og også invitasjoner til kurs og andre arrangementer som vi organiserer online. Etter min erfaring er APSIS’ systemer svært enkle å bruke og allsidige nok til våre behov», sier Elina Kontola, Marketing Planner ved Ahlsell Oy.

Ahlsell er så langt svært fornøyd med APSIS Pro. «Vi er spesielt fornøyd med hvor allsidig malen er i bruk. Den fleksible strukturen med moduler gjør det meget enkelt for oss å få innholdet til å se godt ut, og vi bruker sjelden eksterne reklamebyråer. Vi har lagt merke til at APSIS er svært pålitelig, noe vi setter stor pris på», sier Kontola.

Selv om det er noen enkelte egenskaper i APSIS Pro Event Ahlsell håper at APSIS vil videreutvikle, setter de stor pris på hvor enkelt det er å samle tilbakemeldinger etter ulike arrangementer. «Vi får rundt 3–400 tilbakemeldinger hvert år, og APSIS Pro Event er et fantastisk redskap for å håndtere disse. Det går enkelt og raskt å organisere ulike arrangementer med dette verktøyet», sier Sari Rahikkala, Business Support Training Manager ved Ahlsell, som ofte bruker APSIS Pro Event i jobben sin.

Sist, men ikke minst har Ahlsell vært svært fornøyde med samarbeidet med APSIS. «APSIS er en aktiv og fleksibel partner, og samarbeidet har vært meget godt», konkluderer Elina Konkola.

Fascinert? Vi tenkte oss det.