VIDEO: De viktigste hovedpunktene fra DME2018 – ifølge talerne

Av APSIS

2018-11-15

350 ambisiøse markedsførere, fire fantastiske talere og tre givende breakouts ledet av eksperter innen digital markedsføring – vår årlige konferanse om digital markedsføring setter punktum for 2018. Gikk du glipp av arrangementet, eller vil du rett og slett gjenoppleve de inspirerende talernes viktigste budskap? Ikke bekymre deg – vi har samlet de viktigste punktene under.

“Vi må tenke på atferden”

Enkelhet eller følelser: Hva burde dagens markedsførere fokusere på? Zoe Chance er professor ved Yale School of Management og er en master innen kunsten å overtale. Med en lidenskap for å gjøre teori om til praksis gikk hun på scenen på DME for å snakke om mekanismene bak behavioural economics.

“Oppdag hvem du er som markedsfører, og finn kjernen i ditt varemerke”

Hva har LEGO, De Beers, Armani, Facebook, Google og Carlsberg til felles? At de alle har brukt en av verdens beste varemerkebyggere. Sara Riis-Carstensen hjalp til å inspirere dagens gjester ved å vise hvordan hun brukte data for å bygge opp LEGOs varemerke – kloss for kloss!

“Markedskommunikasjon handler om å bygge tillit”

Camilla Wallander er CEO ved Berghs School of Communication. Under DME2018 blandet hun sin teoretiske kunnskap med sin praktiske erfaring for å beskrive hvordan hun har drevet endringsarbeid hos foretak som SAS, Nordiska Kompaniet (NK) og Berghs. Den klokkerene leveransen og entusiasmen hennes var mektig og inspirerende for publikum. Og hovedpunktet i talen hennes? Bygg tillit!

“Dere må jobbe med funksjonelle roller”

Cecilia Hjertzell er en svensk entreprenør og gründer av CMO goes TECH – et internasjonalt nettverk for framtidens markedssjefer. Under DME 2018 forklarte hun hvorfor den tradisjonelle markedssjefen er i ferd med å dø ut og erstattes av et datadrevet lederskap.

Vil du fordype deg ytterligere i den digitale markedsføringens spennende verden? Ta en titt i våre håndbøker!