Velkommen Kim - takk Anders

Av APSIS

2013-06-17

Nesten 12 år etter Apsis ble grunnlagt, er det tid for å ta neste skritt. Vi ønsker Kim Mortensen velkommen som ny administrerende direktør og sier takk til Anders Frankel for 12 spennende og fremgangsrike år.

Vanligvis bruker vi ikke å skrive så mye om hva som skjer bak kulissene hos Apsis, men når vi nå for første gang på 12 år får ny administrerende direktør, synes vi det er riktig å si noen ord.


Kim, som startet i rollen som administrerende direktør i begynnelsen av juni, kjenner både Apsis og bransjen i sin helhet svært godt. Erfaringen hans består blant annet i å ha bygget opp og jobbet som administrerende direktør for et dansk selskap i samme bransje samt at han som COO hos Apsis har startet arbeidet med å utvikle selskapets produkter og tjenester innen automatisert markedsføring først og fremst via e-post.

Anders:

Det sier en del når man som grunnlegger trygt kan overlate lederstillingen for neste skritt i Apsis' utvikling. Det gjør jeg gjerne. Kim har sammen med de øvrige i ledergruppen gjort et fantastisk arbeid for å forbedre Apsis for ytterligere tilvekst samt de nye mulighetene som finnes innen markedsføring via e-post. Selv ser jeg frem til å få fortsette å jobbe aktivt hos Apsis, delvis gjennom arbeid i styret og delvis gjennom å arbeide med markedsføring og produktutvikling – to områder som står høyt i kurs hos meg.

Anders-Frankel-Grundare-Apsis.jpg

 

Kim

Det er med stor stolthet og respekt for det Apsis har oppnådd at jeg påtar meg rollen som administrerende direktør. Apsis har et fantastisk dyktig team med ansatte som jeg ser frem til å arbeide enda mer sammen med. Vi har gjort utrolig mye bra sammen, og jeg ser frem mot hvordan vi sammen skal bli enda bedre og kunne tilby kundene våre alt av verdifulle og lønnsomme løsninger innen e-postteknikk og de tjenestene som gjør det mulig å nytte disse på best mulig måte.

Kim-Mortensen-CEO-Apsis-press.jpg

Takk til Anders for 12 svært gode år, og velkommen til Kim!