Hva er avanserte gruppekurs?

Vi opprettet kursene APSIS Pro Avansert for brukere som allerede jobber med vår APSIS Pro-løsning eller e-postmarkedsføring generelt og som helst også har deltatt på kurset APSIS Pro Nybegynner og fremdeles har det i fingrene.

Kursene med en varighet på tre timer består av to deler. Først konsentrerer vi oss om å bli kjent med selve systemet, og i andre halvdel løser vi oppgaver som gjerne dukker opp i løpet av en arbeidsdag. (Ta med bærbar PC til denne siste øvelsen.)

APSIS Pro Avansert
Det er enkelt å sende ut nyhetsbrev! For å holde tritt med mottakernes økende krav, er du imidlertid nødt til å sende ut personlig tilpasset innhold  med høy relevans for å kunne fange deres interesse og vinne deres tillit. På dette kurset veileder vi deg gjennom bruk av dynamisk innhold, avanserte filtre og håndtering av data, og viser hvordan du leser statistikk og iverksetter tiltak på grunnlag av den. Og ta det helt med ro: Kurset er fortsatt relativt enkelt, selv om det krever mer tankevirksomhet og en godt planlagt strategi for å nå målene.

Avansert Event
La oss veilede deg gjennom stegene du trenger for å få maksimalt utbytte av Event-modulen. Du vil få en nyttig oversikt over hva du bør og ikke bør gjøre i forbindelse med et arrangement samt å administrere ulike steder og deltakere. Vi går også igjennom hvordan du sender ut invitasjoner og påminnelser, hvordan du håndterer innsjekkingen på arrangementsdagen og viktigheten av å evaluere selve arrangementet.