En kilde til sannhet

En verktøykasse

En plattform

En pålogging

Ett dashbord

En kalender

En kundeoversikt

Ett APSIS

APSIS One

insights

One Insights

APSIS One gir deg innsikten du trenger for å forstå data fra en mengde forskjellige kanaler og kontaktpunkter. Få en bedre forståelse av publikummet ditt for å kunne forutsi og påvirke deres neste valg. Bedre beslutningstaking, gjort enkelt.

audience

One Audience

”Audience” i APSIS One gir deg enkel og umiddelbar tilgang til mest relevant informasjon for dine kunder, kontakter og abonnenter. Dette gir deg en helhetlig kundeoversikt med gode muligheter til å sette opp finjustere segmenter og profiler. Alt på ett sted.

tools

One Powerful Toolbox

Hva trenger du for å skape gode relasjoner til kundene dine på en mer personlig måte i en omnikanal-verden? Vår modulbaserte markedsføringspakke lar deg velge riktig verktøy til hver aktivitet. Alt sammen er tilgjengelig i én enkelt datadrevet plattform.

One
sms

SMS

SMS

En SMS fanger oppmerksomheten du fortjener. Hold publikummet ditt oppdatert med informasjon til rett tid eller tildel dine lojale kunder en rabattkode før et kommende salg. Det er opp til deg.

survey

Spørreundersøkelse

Spørreundersøkelse

Det å lage enkle og effektive spørreundersøkelser krever et godt øye for detaljer. Vårt verktøy lar deg enkelt tilpasse spørsmål og fagområder slik at du kan få mest mulig relevant informasjon ut fra både dine nåværende og potensielle kunder.

email

E-post

E-post

Øk inntektene og bevisstheten rundt merkevaren din, og gi en boost til kundeengasjement med vårt verktøy for e-postmarkedsføring. Bruk ”drag-and-drop”-funksjonen vår til å designe flotte e-poster med tilpassede eller standard e-postmaler.

ecommerce

E-handel

E-handel

Uansett hvor dine besøkende befinner seg på kundereisen bør du alltid prøve å forsiktig lede dem fremover. Våre løsninger for e-handelsautomatisering gir deg mulighet til å sende personlige, relevante meldinger automatisk til rett tid uansett hvor de måtte befinne seg.

 

event

Arrangement

Arrangement

Bak hvert eneste vellykket arrangement er det utallige timer med planlegging og organisering. Frigjør tiden din ved å bruke automatiske invitasjoner, bekreftelser, påminnelser og oppfølginger. Fokuser på det som faktisk er det viktigste: å skape verdi for kundene og merkevaren din.

marketing-automation

Marketing Automation

Marketing Automation

Send riktig melding til rett person, til rett tid. Vårt intuitive verktøy for marketing automation er designet for at markedsføring- og salgsorganisasjoner skal kunne utnytte det fulle potensialet til marketing automation.

ecommerce-recommendation

Anbefalinger

Anbefalinger

Tilpass e-postene og nettstedet ditt med anbefalinger basert på de produktene som hver enkelt besøkende nylig har sett på, lagt til i handlekurven eller kjøpt. Alternativt kan du la hele kundebasen din avgjøre hvilke produkter som skal anbefales.

forms

Skjemaer

Skjemaer

Effektiv konvertering er nøkkelen til suksess innenfor personalisert markedsføring. Verktøyet vårt gir deg mulighet til å lage vakre skjemaer som enkelt blir ett med nettstedet ditt. Alt dette uten å måtte skrive en eneste linje med kode.

Dette er APSIS One

APSIS One er en integrert, datadrevet plattform for digital markedsføring med en modulær funksjonspakke som inneholder verktøy for marketing automation, e-handelsautomatisering og e-postmarkedsføring. Denne plattformen gir deg visualisert innsikt og detaljerte data om publikummet ditt, samt nyttige og praktiske tips til hvordan du kan nå ut til dem. Designet er intuitivt og laget utelukkende for datadrevne markedsførere og som opererer i omnikanale organisasjoner