Vår ledergruppe

Alle selskaper trenger ledere. Tilfeldigvis har vi 4 av den sterke sorten.

Anders Frankel

Grunnlegger og CEO Anders har vært en del av APSIS fra aller første dag. Han er spesialist innen e-postmarkedsføring og generell ledelse, og har et stort engasjement for å gjøre livet enklere for digitale markedsførere på verdensbasis ved hjelp av den aller beste teknologien som til enhver tid finnes.

Kim Mortensen

Kim begynte som leder for indirekte salg i APSIS i 2011, før han ble CPO, COO og Vice CEO. Han har eksamen i forretningsadministrasjon og tilfører selskapet omfattende bransjekunnskap og åtte års erfaring med e-postmakedsføring i flere selskapet.

Johan Eriksson

Johan har vært økonomidirektør i APSIS siden 2012 og har omfattende kompetanse innen regnskap og mer enn 15 års relevant bransjeerfaring. Før han begynte i APSIS, hadde Johan flere lederstillinger i QlikTech.

Johan Krantz

Vår COO Johan var styremedlem i ProspectEye. Han har ti års erfaring med implementering av programvaresystemer, rådgivning og utvikling.

Lars Meincke

Lars har jobbet med salg og markedsføring mesteparten av sitt liv, og er vår globale salgsdirektør. Han er svært opptatt av å favne endringer i salgskultur og bruke dem i praksis.

Vi har mer. APSIS More.

Ønsker du å få bransjetips og råd rett i innboksen? Abonner på nyhetsbrevet APSIS More og få siste nytt innen digital markedsføring.

Takk! Du hører snart fra oss.

© APSIS International AB. Med enerett.