Vår ledergruppe

Alle selskaper trenger ledere. Tilfeldigvis har vi sju av den sterke sorten.

Emma Svalin

Emma Svalin overtok rollen som administrerende direktør i ASPSIS høsten 2017. Emma er en erfaren leder med 13 års erfaring fra telekombransjen hvor hun har jobbet med CRM, BI, CX og produktutvikling. Hun har også erfaring som Director of Operations og midlertidig utviklingsansvarlig som en del av ledergruppen.

Kim Mortensen

Kim begynte som leder for indirekte salg i APSIS i 2011, før han ble CPO, COO og Vice CEO. Han har eksamen i forretningsadministrasjon og tilfører selskapet omfattende bransjekunnskap og åtte års erfaring med e-postmakedsføring i flere selskapet.

Anders Hilmansson

Anders er vår CFO. Han begynte å arbeide for APSIS i 2015 som bedriftens advokat og har hatt en sentral rolle i utviklingen av APSIS. Anders er strukturert, analytisk og utmerker seg med sin energi og utholdenhet.

Pelle Rosell

Pelle Rosell, CMO, er en ledende markedsdirektør med erfaring innen internasjonal markedsføring, merkevarebygging, merkevarestyring og forretningsutvikling. Han har tidligere hatt stilling VP for Brand Management hos QlikTech.

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias grunnla Innometrics etter 10 år i digital markedsføring på både kunde- og leverandørsiden. Mattias arbeid med Profile Cloud som ligger ann til å endre spillereglene for digital markedsføring ved hjelp av kundeprofiler.

 

Marika Bertilsson

Marika har siden starten i APSIS i 2010 gått fra rekruttering til strategisk arbeid med den fremste ressursen til APSIS: menneskene. Hun har over 15 års erfaring innenfor Human Resources, både i rollen som leder og som konsulent.  

Alfred Gerum

Da Alfred begynte i APSIS i 2017 tok han med seg 20 års erfaring og kunnskap fra IT- og programvarebransjen. Han har arbeidet med digitale omstillinger for flere foretak på Fortune 500, spesielt innenfor mote- og luksusbransjen. Alfred brenner for CX og for å utvikle gode team.

Vi har mer. APSIS More.

Ønsker du å få bransjetips og råd rett i innboksen? Abonner på nyhetsbrevet APSIS More og få siste nytt innen digital markedsføring.

Takk! Du hører snart fra oss.

© APSIS International AB. Med enerett.