Vår ledergruppe

Alle selskaper trenger ledere. Tilfeldigvis har vi 4 av den sterke sorten.

Anders Frankel

Grunnlegger og CEO Anders har vært en del av APSIS fra aller første dag. Han er spesialist innen e-postmarkedsføring og generell ledelse, og har et stort engasjement for å gjøre livet enklere for digitale markedsførere på verdensbasis ved hjelp av den aller beste teknologien som til enhver tid finnes.

Kim Mortensen

Kim begynte som leder for indirekte salg i APSIS i 2011, før han ble CPO, COO og Vice CEO. Han har eksamen i forretningsadministrasjon og tilfører selskapet omfattende bransjekunnskap og åtte års erfaring med e-postmakedsføring i flere selskapet.

Anders Hilmansson

Anders er vår fungerende CFO. Han begynte på APSIS i 2015 som bedriftens advokat og har hatt en mangefasettert sentral rolle i utviklingen av APSIS. Anders er strukturert, analytisk og utmerker seg med sin energi og utholdenhet.

Johan Krantz

Vår COO Johan var styremedlem i ProspectEye. Han har ti års erfaring med implementering av programvaresystemer, rådgivning og utvikling.

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias grunnla Innometrics etter 10 år i digital markedsføring på både kunde- og leverandørsiden. Mattias arbeid med Profile Cloud som ligger an til å endre spillereglene for digital markedsføring ved hjelp av kundeprofiler.

 

Marika Bertilsson

Marika har siden starten i APSIS i 2010 gått fra rekruttering til strategisk arbeid med den fremste ressursen til APSIS: menneskene. Hun har over 15 års erfaring innenfor Human Resources, både i rollen som leder og som konsulent.  

Alfred Gerum

Da Alfred begynte i APSIS i 2016 tok han med seg 20 års erfaring og kunnskap fra IT- og programvarebransjen. Han har arbeidet med digitale omstillinger for flere foretak på Fortune 500, spesielt innenfor mote- og luksus-bransjen. Alfred brenner for CX og for å utvikle team.

Vi har mer. APSIS More.

Ønsker du å få bransjetips og råd rett i innboksen? Abonner på nyhetsbrevet APSIS More og få siste nytt innen digital markedsføring.

Takk! Du hører snart fra oss.

© APSIS International AB. Med enerett.