/ Lead / Lead

Gjør automatiseringen personlig

Frigjør ressurser, gi kundene en bedre opplevelse og engasjer dem i en personlig dialog ved å bruke vårt system for automatisert markedsføring til dine digitale kampanjer.

Øk verdien av dine leads

Har et av dine leads konvertert? Med automatiseringsfunksjonene i APSIS Lead slutter ikke historien der. Gjør engangskjøperne til stamkunder ved å beholde dem i den automatiske kommunikasjonsflyten: Hvis de fortsetter å motta dine personlig tilpassede utsendelser basert på atferd, vil de komme tilbake igjen og igjen.

Spar ressurser og reduser kostnader

Avlast dine ressurser ved å bruke de innovative funksjonene for automatisert markedsføring i APSIS Lead til å styrke din kampanje og gjøre den mer effektiv. Vår automatiserte arbeidsflyt og formidling av rapporter med varme leads vil spare deg for både tid og energi, for ikke å nevne at de vil øke avkastningen av investeringen ved at kostnadene til Lead Management vil bli vesentlig lavere.

Kontakt våre eksperter
automatiserade utskick till dina leads

Forsterk kundeopplevelsen

Våre automatiseringsverktøy strekker seg lengre enn til bunnlinjen – de hjelper deg med å ivareta et sterkt personlig forhold til dine leads. Dermed sørger du ikke bare for at kundene kommer tilbake for å handle, men du gir dem også en bedre kundeopplevelse. 

Les mer om automatisering

Nysgjerrig på våre automatiseringsverktøy?

© APSIS International AB. Med enerett.