/ Profile Cloud / Profile Cloud

APSIS Profile Cloud

APSIS Profile Cloud legger makten i dine hender. Plukk data fra ulike enheter, og mat alle markedsføringssystemene dine med verdifull kundeinformasjon i sanntid.

Innometrics Profile Cloud Marketing: Create

Lag profiler i sanntid

APSIS Profile Cloud samler sammen kundedata fra ulike markedsføringsverktøy til én profil som er tilgjengelig for deg i sanntid. Den samler data fra en hvilken som helst markedsføringsteknologi, plattform eller internt system. På denne måten har du full kontroll over hvilke data du vil inkludere i kundeprofilen din.

Innometrics Profile Cloud Marketing: Enrich

Få innsikt i kundeadferd

Profile Cloud samler detaljert data om kundenes adferd, slik at du virkelig kan forstå kundene dine. Data om kundene presenteres på en visuell og oversiktlig måte, og du kan plassere målgruppene i segment og lage en helhetlig kommunikasjon for alle kanaler ved hjelp av funksjonen Universal Segments. 

Innometrics Profile Cloud Marketing: Share

Del dataene dine

Med Profile Cloud kan du overføre alt av profiler og segment til alle markedsføringskanaler i verktøykassen din, og bruke dette som motoren i din markedsstrategi. Styrk din markedsføring med Innometrics App Store ved å integrere din kommunikasjon, kundestøtte, salg og mer. Mulighetene er uendelige. 

"Å lage profilering på flere plattformer er utfordrende. Vi trengte å slå sammen våre ulike plattformer, og akkurat dette kan APSIS Profile Cloud gjøre!" 

- Steen Kronborg, Chief Enterprise Architect, Dansk Supermarked
APSIS Profile Cloud: Create single profiles

Profiler fra data online og offline

Lag unike profiler basert på atferden i nettbutikken, slik som forlatte produkter eller skjemaer, kontaktforespørsler, e-post og apper med mer. Kombiner dataen med offline atferd som tidligere kjøp og supportforespørsler, demografisk data og kundelojalitet.

APSIS Profile Cloud: Personalised Web Experience

Personifiser kundenes opplevelse

Enten det er å ha ulike bannere på landingssider for ulike kunder eller prospekter, eller å tilpasse siden din med relevante produkter for kunder som allerede har besøkt nettbutikken din, så vil Profile Cloud øke kundeopplevelsen online hos deg betraktelig.

APSIS Profile Cloud: Retargeting

Hold kundene dine engasjert

Sørg for et konsekvent budskap med kunder gjennom flere kanaler med funksjoner for oppfølging og målrettede kampanjer. Segmenter ditt publikum og lag målrettede kampanjer med displayannonser som får målgruppen til å engasjere seg igjen.

APSIS Profile Cloud: Analysis

Oppdag, analyser og segmenter profilene dine

APSIS Profile Cloud gir kraftig og verdifull data til alle digitale kanaler. Oppdag nye segmenter for e-postmarkedsføring og nettbasert personifisering, og send dataen til Google Analytics eller Adobe Analytics for å øke innsikten og få mer ut av rapportene.

Bli kjent med APSIS Profile Cloud.

APSIS Profile Cloud. Reisen har knapt begynt.

 

© APSIS International AB. Med enerett.