Smart marketing automation under hele kundereisen

APSIS Marketing Automation gjør det enkelt å automatisk levere skreddersydd innhold til hver person i din målgruppe. 

Skreddersydd og automatisk markedsføring

Det smidige drag-and-drop-verktøyet lar deg bygge en automasjonsflyt som legger grunnlaget for langvarige og lønnsomme kunderelasjoner. Evaluer i nåtid hvor kundene befinner seg og inspirer dem til å ta neste steg i kundereisen. Øk kunnskapen om din målgruppe gjennom å eksportere rapporter eller importere data for å bearbeide eksisterende og potensielle kunder på en enda mer personlig måte.

Mål resultatene

Med den gode oversikten i APSIS Marketing Automation ser du effekten av dine kampanjer svart på hvitt. Statistikken viser hvor mange leads som hver flyt genererer og lar deg analysere hvilke kampanjer som gir best resultat over tid. Mål din fremgang gjennom å kontrollere hvor mange leads som trenger mer bearbeidelse og hvor mange leads som er klare til å sendes videre til din salgsavdeling.

kontakta dina leads vid rätt tillfälle

Øk din relevans

Personlig innhold er avgjørende for å fange og utvikle din målgruppes interesse. Med APSIS Marketing Automation tilpasses dine budskap automatisk ut fra dine besøkendes atferd og engasjement.

automation med e-post

Spar tid og ressurser

Å formulere personlige budskap manuelt krever tid og ressurser. Gjennom å automatisere de viktige delene av markedsføringen kan du tilpasse budskapet til alle segmenter, store som små.

Generer gode leads

Et besøk på din nettside kan være starten på en verdifull kunderelasjon. Se til å benytte hver mulighet gjennom å evaluere og kvalifiser leadsene dine før salgsavdelingen tar over.

Eksempler på selskaper som skaper vellykkede Markedsføring Automatisering med oss

Vil du vite mer om APSIS Marketing Automation?

© APSIS International AB. Med enerett.