Bli inspirert på gruppekurs!

Bli med på våre inspirerende gruppekurs om grunnleggende og avanserte APSIS Pro-løsninger.  Få mer kunnskap og praktiske tips, engasjer deg i diskusjoner og utvid ditt nettverk. Alt på samme tid.

Meld deg på!

Tid: 09.00-12.00
Pris: Gratis. Makismalt to personer per bedrift. 
Påmeldingen er bindende, og om du ikke møter opp, belaster vi deg med 1.500,-.
Sted: Munkedamsveien 45 (Vika Atrium)

APSIS Pro

APSIS Pro: Grunnkurs

Vi guider deg gjennom alt du trenger å vite, fra dataimport til nyhetsbrevseditering og hvordan du analyserer resultatene dine. Med vår brukervennlige "drag and drop" funksjon kan du lage fantastiske nyhetsbrev selv uten html-kunnskaper.
For grunnleggende kurs kreves ingen forhåndskunnskap.

APSIS Pro: Grunnkurs
10. maj
7. juni

Online APSIS Pro: Grunnkurs
24. april (English) Time: 14.00-16.00
27. april (Norsk) Tid: 09.00-11.00
22. maj (English) Time: 14.00-16.00
31. maj (Norsk) Tid: 09.00-11.00
20. juni ( English) Time: 09.00-11.00
22. juni (Norsk) Tid: 09.00-11.00

 
APSIS Pro

Avansert gruppekurs - Nyhetsbrev

Å sende nyhetsbrev er lett! Men for å kunne holde tritt med din målgruppes stigende forventninger må du sende personlig innhold med høy relevans for å fange interesse og beholde målgruppens tillit. På det avanserte kurset leder vi deg gjennom bruk av dynamisk innhold, avanserte filter og datahåndtering, såvel som hvordan du tyder og bruker statistikken din.
Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

Avansert gruppekurs - Nyhetsbrev
14. juni

APSIS Pro

Avansert gruppekurs - Survey

Vi guider deg gjennom alle stegene du bør kunne for å få mest mulig ut av surveymodulen. Videre går vi inn på layout og brukervennlighet, spørsmålsformuleringer og svaralternativer. En av de mest tidkrevende delene ved en survey er å samle inn og analysere resultatene, og vi vil gi deg noen tips til hvordan du kan effektivisere denne delen. Surveymodulen har en brukervennlig "drag and drop" funksjon som gjør det enkelt og effektivt å utforme en god survey.
Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

APSIS Pro

Avansert gruppekurs - Event

Vi guider deg gjennom alle stegene du trenger for å få mest mulig ut av eventmodulen, og gir deg gode og nyttige tips når det kommer til oppsett av et event. Videre vil kurset ta for seg håndtering av et event som holdes på ulike steder, hvordan man inviterer deltakere og sender påminnelser, samt om innsjekkingsprosedyre og evaluering av et gjennomført event.
Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

Avansert gruppekurs - Event
19. april
16. maj

APSIS Pro

APSIS Pro: Trigger, Avansert gruppekurs

Vi kommer til å guide deg gjennom alle nødvendige steg for å få mest mulig ut av din Triggermodul, og gi deg en dypere forståelse for mulighetene ved automatisert e-postmarkedsføring.  Vi vil også bruke litt tid på å prate om den fantastiske verdien av automatiserte meldinger og viktigheten av å kommunisere på mottagerens vilkår.
Forhåndskunnskap: Grunnleggende kompetanse om nyhetsbrev (være i stand til å lage e-postlister og nyhetsbrev).

APSIS Pro

Grunnkurs - APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon

På dette 90 minutters kurset går vi gjennom hvordan du kan jobbe mer effektivg og smart med APSIS og Dynamics CRM. Hva er mulig å automatisere? Hvilken data bør vi jobbe med for å skape verdi for kundene dine?
Forhåndskunnskap: Dette kurset er for deg som setter opp en integrasjon, eller for deg som vil fornye din kunnskap.

Online- APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon (English)
16 May Time: 09.00-10.30
14 June Time: 09.00-10.30

 

APSIS Pro

Avansert gruppekurs - APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon

På dette kurset lærer du å maksimere nytten av din integrasjon mellom APSIS og Dynamics CRM. Hvilke muligheter finnes utover å synkronisere kontakter fra CRM til APSIS? Vi ser også nærmere på hvordan du kan jobbe med responsdata fra APSIS for å lage bedre innhold, og hvilke muligheter som finnes med transaksjonsmeldinger. 
​Forhåndskunnskap: Dette kurset er for deg som har en integrasjon med APSIS. 
 

Online-Avansert gruppekurs -APSIS Pro Dynamics CRM integrasjon ( English)
26 April Time: 09.00-10.30
31 May Time: 09.00-10.30
28 June Time: 09.00-10.30

Grunnkurs - APSIS Profile Cloud

Lær deg å lage 3 grunnleggende og nyttige løp for å komme i gang med å bruke atferdsstyrt data på hjemmesiden din. Få også med deg eksempler på hvordan du kan bruke dataen for å segmentere dine besøkende og gi dem relevante meldinger både på hjemmesiden og med e-post.

Online APSIS Profile Cloud (English)
28 April Time: 09.00-10.30
26 May Time: 09.00-10.30
16 June Time: 09.00-10.30

Avansert kurs - APSIS Profile Cloud

Se mer på "skreddersydde kurs" (ikke gratis).

Webinarer

Bli med på våre populære webinarer og få med deg korte og lærerike seanser om ulike områder innen digital markedsføring, uansett hvor du befinner deg.

LES MER

Seminarer

Bygg fagkunnskap ved å delta på et av våre populære seminarer, der du kan lytte til våre eksperter og mingle med andre fagfolk – helt kostnadsfritt.

LES MER

Bibliotek

Finn ut hva vi vet om e-postmarkedsføring. Utvid dine kunnskaper ved å laste ned Nordens mest populære håndbok om e-postmarkedsføring!

LES MER

Bli flinkere sammen!

Bli inspirert på gruppekurs! Det varer i tre timer og består av to deler. I den første delen gjennomgår vi en løsning og øver på vanlige situasjoner sammen, og i den andre delen utfører dere noen praktiske oppgaver på bakgrunn av det vi tidligere har drøftet. Meld deg på våre grunnkurs, som er beregnet for nybegynnere og alle som ønsker å friske opp kunnskapene, eller våre kurs i avanserte funksjoner, som er skreddersydd for mer erfarne personer som har jobbet med APSIS Pro og kjenner systemet.

© APSIS International AB. Med enerett.