Velkommen til APSIS-bloggen!

Her publiserer vi våre tanker, rapporter og nyheter om den digitale markedsføringsbransjen. Er det noe spesielt du er ute etter? Fortell det til oss, så tar vi tak i det umiddelbart!

Tagger 4th January 2018 av APSIS

6 netthandelstips for å overleve januarmørket

I januar byttes en stor del av omsetningen ut med returer, tynne lommebøker og sporadiske kunder. Men hvordan kan du forvandle dippen i Januar til et topp første kvartal 2018. Vi forklarer deg hvordan!

Tags: E-commerce, Data-Driven Marketing

Tagger 22nd December 2017 av Wilhelm Sahlberg

Vi avfeier 4 myter om marketing automation

: Fører automatisering til kjedelige og upersonlige budskap? Og er teknikken vanskelig å implementere? Wilhelm Sahlberg avfeier mytene!

Tags: Marketing Automation

Tagger 20th December 2017 av APSIS

5 forbrukertrender innen netthandel på mobil i 2018

Ettersom mobilen tar opp større plass i kundenes bevissthet, stilles det krav om at du tilpasser netthandelen din deretter. Men hvordan kan du sørge for at du treffer midt i blinken? Vår ekspert Sanna Ramfors forteller deg hvordan!

Tags: E-commerce

Tagger 15th December 2017 av APSIS

Ekspertenes 11 spådommer for 2018 innen netthandel, marketing automation og MarTech

Nytt år, nye mål og nye kundekrav. Sofie Bjerkefeldt, Wilhelm Sahlberg og James Carter deler sine spådommer slik at du kan få en kickstart på 2018.

Tags: Email Marketing, Marketing Automation, E-commerce, Data-Driven Marketing

Tagger 12th December 2017 av APSIS

Derfor trenger du både høyre og venstre hjernehalvdel for digital fremgang

Det går ikke an å nekte for at teknologien baner vei for mer effektiv, personlig og ikke minst relevant markedsføring. Men er det noe som er i ferd med å gå tapt i skyggen av digitaliseringen?

Tags: Marketing Automation, Data-Driven Marketing

Tagger 4th December 2017 av APSIS

Maksimer effekten av video med marketing automation

Det er ingen tvil om at video er den nye trenden for å tiltrekke seg nye leads. Men hvordan kan du være sikker på at videoen et effektivt verktøy gjennom hele kundereisen? Vi forteller deg hvordan!

Tags: Marketing Automation, Data-Driven Marketing, Lead Management

Tagger 8th November 2017 av Dag Thorén

Derfor bør du konvertere kundene dine til abonnenter

De fleste vet at e-post er en viktig kilde til å generere leads, bygge kunderelasjoner og styrke merkevaren sin. Men for å dra fordel av det er det også viktig å gjøre om eksisterende kunder til abonnenter. Dette skal vi se nærmere på!

Tags: Email Marketing

Tagger 2nd November 2017 av APSIS

Slik kan marketing automation gi deg høyere ROI på innholdet ditt: 7 konkrete tips!

Det sies at content is king. Men for å fortjene plassen på tronen må du sørge for at innholdet faktisk er relevant. Vi vil derfor veilede deg gjennom syv konkrete tips til hvordan marketing automation bidrar til å øke verdien på innholdet ditt!

Tags: Marketing Automation, Data-Driven Marketing

Tagger 26th October 2017 av APSIS

3 eksempler på automatisert e-post som kan brukes innen B2C

Marketing automation kan bidra til å gjøre en betydelig forskjell for selskaper som kommuniserer mot konsumentmarkedet (B2C) Ved hjelp av tre eksempler vil vi illustrere hvordan vi kan effektivisere arbeidet ditt – og kanskje øke antallet kunder.

Tags: Email Marketing, Marketing Automation, E-commerce

Tagger 19th October 2017 av APSIS

Bekjemp blodsugerne i markedsføringen din!

Halloween nærmer seg med knirkende men stadige skritt – tiden da udyr av alle slag vekkes til live og heksene flyr til Blokksberg for å koke gryten full av stakkars markedsførere. Heldigvis finnes det en måte å redde deg fra mentale plager ved å få frem dine sterkeste datadrevne strategier...

Pages

© APSIS International AB. Med enerett.